Performance management: op maat prestatie management systeem van doelstellingen, resultaatgebieden en competentieprofielen waarin u zelf kiest op welke elementen u uw mensen wilt beoordelen.

Lees hier meer over performance management. Diensten:

- ontwikkelen concept

- handleidingen & formulieren

- verzorgen infosessies

- opleiden in plannings, functionerings en evaluatiegesprekken

- begeleiden pre-evaluatie

- evaluatie van de evaluatie

 

Meer informatie of direct contact?

 

contact

Wat

Wij ontwikkelen voor u op maat een prestatie management systeem waarin u zelf kiest op welke elementen u uw mensen wilt beoordelen. Vaak bevatten de prestatiemanagement systemen doelstellingen, resultaatgebieden en competentieprofielen. We helpen u dit systeem niet alleen te ontwikkelen maar helpen u ook het in te voeren en trainingen hieromheen. 

Met wie

De ontwikkeling van een prestatie management systeem doen wij in de regel samen met HR functionarissen.

Hoe

Vooraf ontwikkelen wij het concept van performance management en competentie-ontwikkeling in samenspraak met HR functionarissen en eventueel andere vertegenwoordigers van de organisatie als kaderpersoneel en leidinggevenden.

Tijdens het proces verzorgen wij alle benodigde trainingen en opleidingen voor de toepassing van het concept voor zowel leidinggevenden als uitvoerend niveau.

  • coachend leidinggeven
  • plannings-, functionerings- en evaluatiegesprekken voor leidinggevenden
  • trainingen loopbaan gesprekken
  • functietyperingen en beschrijvingen
  • plannings-, functionerings- en evaluatiegesprekken voor medewerkers

Na het proces verzorgen wij onderzoek naar zowel de wijze van toepassing als de effecten ervan op het gedrag in de organisatie.

Resultaat

U beschikt over een op maat meetinstrument voor het persoonlijk presteren en functioneren van uw medewerkers en dat een integraal onderdeel vormt van uw HR beleid. Daarnaast zijn alle leidinggevenden en medewerkers binnen uw organisatie vertrouwd met het instrument.