Key consult: organisatie van enthousiaste, gedreven en betrokken management consultants die zich inzetten voor de realisatie van de (groei)doelstellingen van uw organisatie.

Over KEY-consult

Wie wij zijn

Wij zijn een organisatie van enthousiaste, gedreven en betrokken management consultants die zich inzetten voor de realisatie van de (groei)doelstellingen van uw organisatie.

Opens internal link in current windowonze consultants

Missie

Mensen zijn de sleutel naar het succes. Onze missie is dan ook: coaching your human capital, uw sleutel naar kwalitatieve en kwantitatieve groei.

Expertise

Wij helpen ondernemingen en organisaties beheerst te groeien, niet alleen in kwantiteit maar vooral ook in kwaliteit. Met consulting ligt onze focus op strategie- en organisatieontwikkeling.Voor de realisatie van de gewijzigde koers helpen wij u bij de invulling van de verandertrajecten (change management).

Aansluitend, maar ook parallel hieraan coachen wij leidinggevenden, top en hoger management voor het verkrijgen van de juiste leadership-, managementvaardigheden en competenties, aangevuld met trainingen op maat.

Met performance management leveren wij instrumentarium om de ontwikkeling en groei van organisatie en mens te volgen en bij te sturen.

meer expertise

Troeven en werkwijze

Onze troeven zijn de bewezen resultaten bij onze bestaande en tevreden klanten. Deze resultaten bereiken wij dankzij ons enthousiasme, expertise, snelle diagnose en doelgerichte coaching.

Opens internal link in current windowreferenties

Duidelijke afspraken

Bij de start van een project en vaak al eerder tijdens het offertestadium maken wij een duidelijk overzicht van alle voorstellen die wij in uw organisatie willen gaan doen. Wij werken met een open calculatie zodat u kunt zien wat iedere stap vraagt als investering. Wij wijken niet af van de gegeven offerte tenzij u ons vraagt wijzigingen aan te brengen (bijvoorbeeld bijkomende werkzaamheden).

contact Janette Jongma