Cases KEY-consult: enige illustratieve cases van vervulde opdrachten bij klanten.

Cases KEY-consult

Groot farmaceutisch bedrijf

In deze organisatie begeleiden we al jarenlang de top door jaarlijks de start van de opmaak van het sales- en marketingplan te begeleiden door een residentiële workshop te verzorgen waar alle marktuitdagingen (zowel kansen als bedreigingen) grondig onder de loep worden genomen, de geleerde lessen te inventariseren en vervolgens dit alles te vertalen in een nieuwe sales- en marketingstrategie. Het resultaat is dat na deze kick-off de organisatie haar strategie helder heeft en zelf verder alles kan uitwerken en budgetteren.

Petro-chemisch bedrijf

In deze organisatie hebben we de lancering van het evaluatiesysteem helpen verzorgen en keren ieder jaar terug voor het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden voor nieuwe leidinggevenden. De kwaliteit van de gesprekken gaan hierdoor in stijgende lijn. De sturing van de leidinggevenden wordt steeds beter.

Hoge Raad voor de Justitie

Amper 2 jaar na haar oprichting kregen wij de eer om met een werkgroep het strategisch plan voor deze organisatie uit te tekenen. U vindt het resultaat van deze consultancy op: www.HRJ.be. Daar kunt u kennis nemen van hoe de HRJ haar toekomst ziet en waarop zij de komende jaren haar energie zal richten. Deze type opdracht hebben wij voor vele andere organisaties ook vervuld.

Kwaliteitsonderzoek organisatie

De tijd van managers die weinig van management afweten is voorbij. Iedere leidinggevende doorloopt managementopleidingen om zijn managementvaardigheden aan te scherpen. We verzorgen voor hen een meerdaagse opleiding gaande van leiderschap over motiveren van medewerkers naar MBTI profiel, conflicthantering en change management. Voor vele organisaties en bedrijven hebben we leidinggevenden van laag, midden en hoog management opgeleid op betere leiders, managers en coachs te worden. Dit rendeert echt. Eén Business Unit manager vertelde onlangs dat hij dankzij deze opleiding van 6 naar 24 medewerkers was gegroeid.

Productiebedrijf

Een vastgelopen leidinggevende hebben we gecoacht om uit zijn dal te klimmen en weer constructieve en gezonde werkrelaties aan te gaan met zijn medewerkers, collega’s en superieuren. Storingen in het arbeidsproces zijn nu verleden tijd.